PRIVILEGE ELITE

Saat entistä enemmän etuja Privilege Elite -tasolla.

25 vuokrauksen tai 85 vuokrauspäivän jälkeen sinusta tulee Privilege Elite -jäsen. Kiitos uskollisuudestasi, palkitsemme sinut heti ilmaisella viikonloppuvuokrauksella!


Nautit entistä enemmän eduista ja palkinnoista Privilege Elite -tasolla. Vuokraustiedot ovat voimassa 2 vuotta päivityspäivästäsi, joten jatka vuokraamista tällä ajalla ja saavutat ylemmän tason.

Kaikki Privilege Elite -etusi:

check

 10 % prosentin jäsenalennus julkisista hinnoistamme yli 3 päivän vuokrauksille henkilö- ja pakettiautoista *

check

 Nopeampi ajoneuvon noutoprosessi(1)

check Taattu varaus - varaamme auton ja pidämme sen sinulle, vaikka olisitkin myöhässä!

check Ilmainen viikonloppuvuokraus heti, kun saavutat Elite-tason(2)

check Kahden autoluokan ilmainen upgrade kaikkiin vuokrauksiin(3)

check Lisäkuljettaja veloituksetta

check 30 euron alennuskuponki viidennen vuokrauksen jälkeen(4)

check Ylimääräinen ilmainen viikonloppuvuokraus kolmannen vuokrauksen jälkeen(4)

check Jopa 15 % alennusta kaikissa ohjelmaan osallistuvissa AccorHotels-hotelleissa

 

 ...Ja saat pääsyn ekslusiivisiin Privilege-tarjouksiin ympäri vuoden!

Lisätietoja Privilege-tasoista

Privilege club card visual

Privilege Club

Aloitustaso

Privilege Executive

Alkaen 10 vuokrausta tai 40 vuokrauspäivää

Privilege Elite

Alkaen 25 vuokrausta tai 85 vuokrauspäivää

Privilege Elite VIP

Alkaen 40 vuokrausta tai 130 vuokrauspäivää

Käyttöehdot

* 10 % alennus Europcarin julkisista hinnoista 3-21 päivän vuokrauksille henkilö- ja pakettiautoille Europcarin verkostossa. Täydet vuokrausehdot löytyvät täältä.
(1) Privilege-jäsenet hyötyvät nopeammasta noutoprosessista, edellyttäen että vuokraus on tehty etukäteen verkossa ja käyttäjäprofiili on täytetty ja ajantasalla tai online check-in on tehty ennen noutoaikaa
(2) Ilmaista viikonloppuvuokrausta voidaan soveltaa vain siirryttäessä tasolta toiselle. Ohjelmaedut koskevat kaikkia suoraan Europcarilla tehtyjä varauksia.
(3) Ilmaiset upgradeukset riippuvat kaluston saatavuudesta. Ilmaista upgradeusta ei voi käyttää paketti- tai kuorma-autoissa, eikä minkään ilmaisen viikonloppuvuokrauksen yhteydessä. Upgrade-vuokrauksen enimmäiskesto on 14 vuokrapäivää.
(4) Ilmaista viikonloppuvuokrausta kolmen vuokrauksen jälkeen ja alennuskuponkia sovelletaan kerran kalenterivuodessa riippumatta Privilege-tason muutoksesta.

Haetko autonvuokrauskumpania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)