Finnair Plus - Europcar Suomi

Finnair Plus

Finnair Plus jäsenenä saat vuokrauksistasi 500 Finnair Plus -pistettä!

Europcar myöntää Finnair Plus pisteitä Euroopan autovuokrauksista, paitsi matkanjärjestäjien sopimushinnoista, palkintovuokrauksista, sijaisautovuokrauksista, pitkäaikaisvuokrauksista, Chauffeur Service - palvelusta ja muista erikoishinnoitelluista vuokrauksista. Finnair Plus kortti tulee esittää aina autoa noudettaessa.

 

Finnair Plus - palkintovuokraukset

Voit käyttää Finnair Plus - pisteitäsi autonvuokraukseen Suomen lisäksi, Belgiassa, Espanjassa, Hollannissa, Irlannissa, Islannissa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kreikassa, Luxemburgissa, Norjassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa, Turkissa ja Virossa.

 

Palkintovuokrauksen säännöt

 

Economy - luokan auto viikonlopuksi

 

40.000 pistettä

 

Intermediate - luokan auto viikonlopuksi 50.000 pistettä
 

Vuokraus alkaa aikaisintaan perjantaina kello 12:00, ja vuokra-aika voi olla 2 vrk tai maksimissaan 3 vrk alkaen noutokellonajasta. Vuokraus päättyy viimeistään maanantaina kello 09:00. Palkinto sisältää rajoittamattoman km-määrän (paitsi Ranskassa 250 km/vrk) kolari- (CDW) ja varkausvakuutuksen (TW) omavastuuosuuksin, sekä maan veron. Palkinto ei sisällä lentokenttämaksua, polttoainetta, tai tilattuja lisäpalveluita eikä kausiluonteisia lisämaksuja. Auto tulee palauttaa samaan vuokrauspisteeseen kuin mistä se on noudettu.

 

Economy tai Compact - luokan auto 7 vuorokaudeksi 110.000 pistettä
 

Palkinto sisältää rajoittamattoman km-määrän, (paitsi Ranskassa 250 km/vrk), kolari- (CDW) ja varkausvakuutuksen (TW) omavastuuosuuksin, sekä maan veron. Palkinto ei sisällä lentokenttämaksua, polttoainetta tai tilattuja lisäpalveluita eikä kausiluonteisia lisämaksuja. Auto tulee palauttaa samaan vuokrauspisteeseen kuin mistä se on noudettu.

 

Standard- tai Full Size - luokan farmariauto 7 vrk Suomessa 260.000 pistettä
 

Palkinto sisältää rajoittamattoman km-määrän, kolari- (CDW) ja varkausvakuutuksen (TW) 700 euron omavastuulla sekä veron. Palkinto ei sisällä lentokenttämaksua, polttoainetta tai tilattuja lisäpalveluita eikä kausiluonteisia lisämaksuja. Auto tulee palauttaa samaan vuokrauspisteeseen kuin mistä se on noudettu.

 

Näin varaat palkintovuokrauksesi

Tee palkintovarauksesi ja tilaa samalla palkintokuponki (voucher) viimeistään 7 vrk ennen autonvuokrausta suoraan Europcar keskusvaraamosta numerosta 0200 121 54 (palvelun hinta 0,79 €/min + pvm) tai sähköpostitse. Voucher lähetetään postitse. Luovuta voucher vuokrauspisteessä noutaessasi autoa. Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva kansainvälinen luottokortti takuuta ja mahdollisia lisäveloituksia varten. Vuokraajan tulee olla sama henkilö kuin varauksessa ja voucherissa mainittu henkilö.

 

HUOM!

Viikonloppupalkintovuokrauksen sesonkirajoitukset Suomessa! Ulkomaanvuokrauksissa ei ole sesonkirajoituksia.

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää