Europcar

Autonvuokraus Suomessa

 

Etsi toimipisteitä maasta Suomi

Autonvuokrauspisteet Suomessa

Vuokraa auto Europcarilta Suomessa

Norjaan, Ruotsiin ja Venäjään rajautuva Suomi on Euroopan kahdeksanneksi suurin maa. Se onkin luonnonkauniin maaseutunsa ja yleisesti ottaen vähäisen liikenteensä ansiosta todellinen nautinto autoilijalle.

Auton vuokraaminen Suomessa käy helposti ja mukavasti Europcarin avulla. Joustavat lyhyt- ja pitkäkestoiset vuokrausvaihtoehtomme, edullinen hinnoittelumme sekä suuri ajoneuvovalikoimamme takaavat, että saat hyvän tarjouksen. Meillä on tarpeisiisi sopiva ajoneuvo, olipa sitten kyse viikosta Helsingissä tai pakettiauton vuokrauksesta muuttoa varten!

Europcar toimii Suomessa 52 toimipisteessä 30 kaupungissa, muun muassa Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Jos saavut lentäen, löydät vuokraustoimipisteemme kätevästi suurimmilta lentokentiltä, kuten Helsinki-Vantaan, Rovaniemen ja Kittilän lentoasemilta. Pääset siis nopeasti jatkamaan matkaasi lennon jälkeen!

Europcar-autonvuokrauksen erikoistarjoukset ja ?edut Suomessa

Auton vuokraaminen Suomessa käy helposti ja mukavasti Europcarin avulla. Löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausratkaisuistamme – päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi. Jos tarvitse autoa pidempään, Kausiauto-palvelumme tarjoaa vuokra-auton käyttöösi pidemmäksi ajaksi kiinteällä kuukausihinnalla.

Kolmivaiheinen varausprosessimme on varsin mutkaton, ja kun saavut toimipisteeseemme, koulutetut, useita kieliä puhuvat työntekijämme auttavat sinut tien päälle mahdollisimman pian.

Tarvitsetko auton vain menomatkalle? Ei hätää! Europcar Suomen Toimitus ja nouto ?palvelu hakee auton puolestasi muualta Suomesta, jolloin sinun ei tarvitse palauttaa autoa toimipisteeseen, josta vuokrasit sen. Saat näin käyttöösi enemmän aikaa ja matkaasi joustavuutta.

Valikoimaamme kuuluu monenlaisia ajoneuvoja edullisista kaupunkiautoista perheautoihin ja kaupunkimaastureista ylellisiin premium-malleihin, joten löydät varmasti matkallesi sopivan auton. Lisäpalveluna saat käyttöösi vaikkapa lastenistuimen, navigaattorin, suksitelineen tai lisäkuljettajan, jolloin voit ajaa vuorotellen toisen kuljettajan kanssa. Kaikki tämä varmistaa, että saat tarvitsemasi ratkaisut.

Ajaminen Suomessa

Suomessa ajetaan oikealla ja ohitetaan vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Liikenneasemia on yleisesti ottaen melko paljon, mutta maaseudulla esimerkiksi pohjoisessa matka seuraavalle liikenneasemalle voi olla pitkäkin. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Kun saavut määränpäähäsi, huomaa, että auto täytyy pysäköidä aina vähintään viiden metrin päähän suojateistä ja risteyksistä. Pysäköintiin liittyy aikarajoituksia useimmissa Suomen kaupungeissa. Osta pysäköintilipuke luottokortilla tai käteisellä lippuautomaatista tai liikenneasemalta ja laita se näkyviin kojelaudalle.

Jos joudut vaikeuksiin matkan varrella, muista, että voit soittaa hätänumeroon 112 missä tahansa päin Eurooppaa. Operaattori kytkee puhelusi senhetkisen maasi hätäkeskukseen. Operaattorit voivat vastata puheluusi kotimaansa kielellä, englanniksi ja ranskaksi.

Tarkista ennen kotoa lähtöä, että mukana ovat vuokra-auton varaustiedot, voimassa oleva ajokortti, luottokortti ja henkilötodistus. Silloin työntekijämme pystyy tarjoamaan vuokra-auton käyttöösi mahdollisimman nopeasti ja pääset nauttimaan ajamisesta kauniissa Suomessa!

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Suomi

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Suomi toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Suomi toimipisteestä.

Europcar Suomi on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Suomi toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.