1000 ja 1 tarvetta. Yksi Europcar.

Elämässä varmaa on vain muutos. Yhdellä kasvaa perheen koko, toisella bisnes ja kolmannella työmatkan pituus. Saatat huomata tarvitsevasi autoa omaan tai lapsen uuteen harrastukseen, mökkeilyyn, yritystoimintaan tai vaikka etäsuhteen testaamiseen.
Etsitpä autoa päiväksi, viikoiksi, vuosiksi tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät tarpeisiisi sopivan, joustavan ratkaisun.

Päivittäinen tai viikottainen autonvuokraus

Vuokra-auto

Tarvitsetko vuokra-autoa lyhyeksi aikaa? Lomalle viikonlopuksi tai viikoksi - Europcarin autonvuokrausratkaisut saattavat sinut tielle hetkessä
Europcar tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja 1-28 päivään. Voit tehdä varauksen verkkosivuiltamme, sivun yläosan varausmoottrista, tai sovelluksestamme.
Lyhytaikainen autonvuokraus

joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla

Kausiauto

Auto nopeasti ja joustavasti käyttöön elämäsi jokaiseen kauteen
Europcar Kausiauto on paras ratkaisu, kun haluat joustava tavan autoilla. Ei pitkiä sitoutumisaikoja ja voit helposti vaikka vaihtaa autoa elämäntilanteesi mukaan. Europcar Kausiautoilu on kuin auton vuokrausta, paitsi että päätät koska haluat auton palauttaa.
Auton vuokraus tapahtuu nopeasti sivuiltamme - räätälöi itsellesi sopiva kausi ja toimitamme auton kotiovellesi ilmaiseksi jopa seuraavan päivänä. Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit itse vain polttoaineesta.
Varaa Kausiauto

Kaikkiin yrityksesi liikkumis- ja liikuttamistarpeisiin Europcarilta

Yrityksille

Kun yrityksesi tarvitsee joustavuutta ja kattavaa kalustoa aina henkilöautoista hyötyajoneuvoihin, me räätälöimme sinulle kustannustehokkaan ratkaisun. Voit joustavasti yhdistellä eri ajoneuvoja ja vuokra-aikoja sinun tarpeisiisi sopivaksi ratkaisuksi ja yhdelle laskulle. Tai voit varata ajoneuvon suoraan verkkosivujemme varausmoottorin kautta luottokortilla.
Europcarin digitaalisen yrityspalvelun kautta saat yrityksellesi oman sopimustunnisteen ja teidän tarpeisiin sidotut hinnat. Saat lisäksi alennusta yli 130 maassa eri puolilla maailmaa
Joustavat ratkaisut yrityksille

Miten pitkäksi aikaa ja mihin tarkoitukseen tahansa, meillä on tarjota sinulle sopiva liikkumisen ja liikuttamisen ratkaisu

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia autonvuokrausvaihtoehtoja. Saatat tarvita vuokra-autoa yhdeksi päiväksi, yhdensuuntaiseen matkaan paikkakunnalta toiselle, viikonloppulomalle, yrityskäyttöön tai kesäloman ajaksi. Tarpeesi voi myös olla pidemmäksi aikaa esimerkiksi työsuhdeautoksi, sijaisautoksi, odotusautoksi tai kausittaisiin tarpeisiin. Europcarilta löydät aina oikean ratkaisun.