COVID-19-kriisin yhteydessä Europcar Mobility Group on toteuttanut "Yhdessä" -ohjelman auttaakseen kriittisten alojen työntekijöiden turvallista liikkumista ja avustaakseen välttämättömien tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) kuljetusta:

  • Erityishintoja tarjotaan kriittisten alojen työntekijöille ja palveluille (kuten lääkärit, hoitajat, sairaalat, poliisi)

 

  • Pakettiauto- ja kuljettajapalveluita / Logistista apua on saatavana jakeluyrityksille vastaamaan ennennäkemättömään tarpeeseen välttämättömien tavaroiden (ruoka, lääkinnälliset tarvikkeet) toimituksiin.

 

Yhdessä-ohjelman tarjoukset ja palvelut toteutetaan (SUOMEN EHDOT) "Offers and services of the “Together” programme are implemented in a differentiated manner, according to the country and specific local needs identified. For any inquiries and bookings regarding these services please contact our customer centers by phone or email, available below."


Tehdäksesi varauksia tai saadaksesi lisätietoja tarjolla olevista palveluista ja tuotteista, ota yhteyttä varauskeskukseemme.

 


Moving safely with flexibility

Ohjelman lisäksi Europcar asettaa joustavuus- ja turvallisuustoimenpiteet edelleen etusijalle näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa.

 

Verkostomme on käytettävissäsi

Päättääksemme pidämmekö toimipisteemme auki vai kiinni, haluamme Euroopan johtavana autonvuokrausalan toimijana huolehtia siitä, että kansalaisten hyvinointi on etusijalla. Palvelumme ovat saatavilla erityisesti lentokentillä, rautatieasemilla, kaupunkien keskustoissa ja esikaupungeissa (Hyötyajoneuvokeskukset). Avoinna olevat toimipisteemme löydät täältä.

 

Olemme täällä auttamassa

  • • Olemme pidentäneet veloituksetonta muutos- ja peruutusaikaa niin voimassa olevissa kuin tulevissa varauksissa, joissa on nouto 31.5.2020 tai aiemmin.
  • • Emme peri nuorenkuljettajan lisämaksua ennen 15.4. lähtevissä vuokrauksissa
  • • Tietyillä toimipisteillä ja alueilla: ajoneuvojen noutopalvelu on käytettävissä, jos asiakkaat eivät pysty palauttamaan vuokrattua ajoneuvoa.

 

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygienisyyden. Lisäksi toimipisteidemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Desinfioitu autonavain luovutetaan asiakkaalle aina suljetussa kirjekuoressa.

 

Jatkamme tiukennettuja käytäntöjä koko konsernissa toistaiseksi. Lisätietoja koronavirus-tiedotteessamme

Yhteystiedot ja varaukset

Saadaksesi lisätietoja tarjolla olevista palveluista ja tuotteista Suomessa, ota yhteyttä varauskeskukseemme. 

 

0200 12 154 tai sähköpostitse reservations@europcar.fi

 

 

Haetko autonvuokrauskumpania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää