OurCnC-palvelun käyttöehdot

Näitä ehtoja noudatetaan, kun auto vuokrataan OurCnC-mobiilisovelluksella (”Sovellus”). Sopijapuolet ovat Interrent Oy (”Vuokraamo”) ja Vuokraamon vakioasiakas (”Vuokraaja”).

Tarkoituksena on testata Sovelluksen käyttöä. Testikäytön aikana Vuokraaja voi vuokrata auton OurCnC-sovelluksella Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Oulun lentoasemalta.

Oikeus OurCnC-sovelluksen käyttöön ja käyttöehdot

Sovelluksen käyttö edellyttää, että Vuokraaja sitoutuu noudattamaan näissä käyttöehdoissa esitettyjä asioita. Vuokraaja on velvollinen perehtymään näihin ehtoihin. Mikäli Vuokraaja ei jostain syystä hyväksy näitä ehtoja, oikeutta Sovelluksen käyttämiseen ei ole.

Vuokraamo varaa oikeuden koska tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja tai halutessaan lakkauttaa jonkin osa Sovelluksella saatavasta palvelusta. Vuokraamolla on oikeus milloin tahansa syytä ilmoittamatta keskeyttää tai rajoittaa Sovelluksen käyttöä esimerkiksi huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Vuokraajan käyttäjäprofiili

Ennen testikäytön aloittamista Vuokraaja antaa suostumuksen testikäyttöön osallistumiselleen, minkä jälkeen Vuokraamo luo Vuokraajalle käyttäjäprofiilin Sovellukseen. Käyttäjäprofiiliin tallennetaan Vuokraajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus. Mikäli Vuokraaja käyttää iPhonea, tallennetaan myös Vuokraajan Apple ID.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Sovellus pyytää Vuokraajalta luvan käyttää puhelimen sijaintitietoja. Sijaintitietoa käytetään, jotta Sovellus voi esittää reitin lähimmälle autolle ja Vuokraamoon.

Sovelluksen osana on analytiikkatyökalu, jolla voidaan kerätä tietoa Sovelluksen käytöstä. Analytiikkatyökalun keräämää tietoa käytetään Sovelluksen kehittämiseen.

Autoissa on etähallintamoduuli, jolla kerätään tietoa mm. auton sijainnista, polttoaineen määrästä, moottorin käynnissä olosta ja ovien lukituksesta. Tietoja käytetään Sovelluksen käytön mahdollistamiseen.

Tietoja siirretään ja käsitellään myös EU/ETA-alueen ulkopuolella.

VUOKRAAJA HYVÄKSYY EDELLÄ MAINITUN TIETOJEN KERÄÄMISEN JA SIIRTÄMISEN.

Tietojen käytöstä ja keräämisestä antaa tarkempia tietoja Joonas Korhonen: puhelinnumero 0403062770 ja sähköpostiosoite joonas.korhonen(at)europcar.fi.

Vuokrauksen ehdot

Vuokramaksua ei veloiteta. Yksittäisen vuokrauksen kesto on 1-3 vuorokautta. Vuokra ei sisällä polttoainetta. Vahinkotapauksessa Vuokraajan omavastuu on 950 euroa per vahinkotapaus.

Muilta osin vuokraukseen sovelletaan Vuokraamon tavanomaisia vuokraehtoja [http://www.autovuokraamoliitto.fi/j3/images/pdf/ehdot_fi.pdf] soveltuvin osin ja Vuokraamon listahintoja.

Vuokraaja on yksin vastuussa Sovelluksen käytöstä Vuokraajalle aiheutuvista tiedonsiirtokustannuksista.

Tekijänoikeudet

Sovelluksen kaikki sisältö on yksin Vuokraamon tai kolmansien osapuolien, joiden kanssa Vuokraamolla on sopimus, omaisuutta ja materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat Vuokraamolle tai kolmansille osapuolille, joiden kanssa Vuokraamolla on sopimus. Materiaalin osittainenkin ammattimainen kopioiminen, käyttäminen, jäljentäminen, muokkaaminen, lainaaminen, edelleenvälittäminen ja muu hyödyntäminen on kiellettyä ilman Vuokraamon antamaa nimenomaista lupaa. Tekijänoikeuden loukkaus saattaa johtaa rangaistusseuraamukseen ja vahingonkorvausvastuuseen.

 

Haetko autonvuokrauskumpania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää