KAUSIAUTO

Joustavaa autoilua yksityisasiakkaille kiinteällä kuukausihinnalla.

 

SUPERFLEX

Joustavin vaihtoehto yrityksille! Kun vuokraustarpeesi 1 – 24 kuukautta.

FLEX

Edullisin vaihtoehto yrityksille! Kun vuokraustarpeesi on 3 – 24 kuukautta.

FLEX+

Täysin räätälöitävä vaihtoehto! Tehdään paras vaihtoehto sinulle.

 

Europcar Kausiauto – Joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla

Helppo kuin vuokra-auto. Otimme kaikki vuokra-auton hyvät puolet ja laitoimme vielä päälle reilut ja läpinäkyvät vakuutukset. Europcar Kausiautoilu on kuin auton vuokrausta, paitsi että päätät itse koska haluat auton palauttaa. Vuokra-auton joustavuus on nyt sinun aikataulujesi mukaista.

tutustu.png

Miksi Europar Minileasing?

check

 Helppoa ja joustavaa autoilua

check

 Laaja valikoima henkilö- ja pakettiautoja

check Ei pitkiä sitoutumisaikoja

check Maksat vain käytöstä

check Valitse auto tarpeen mukaan

check Korjaukset, huollot ja vakuutukset sisältyvät hintaan

Minileasing -yrityksille: Valitse SuperFlex, Flex tai Flex+

Tarvitsetko autoa pidemmäksi aikaa? Tiesitkö, että sinun ei tarvitse sitoutua vuosiksi? Europcarin minileasingillä voit vuokrata henkilö- tai pakettiauton 1 – 24 kuukaudeksi tai jopa pidemmäksi aikaa! Valitse kustannustehokas vaihtoehto leasingille ja säilytä samalla lyhytaikaisen vuokrauksen joustavuus – voit palauttaa ajoneuvon minimivuokrausajan jälkeen ilman lisäkuluja.

tutustu.png

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)