Europcar Vans

Pakettiautovuokraamo Kraljevo

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Kraljevo

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan pakettiautovalikoiman yhdestä 1 toimipisteestä kapungissa Kraljevo. Mikäli etsit pakettiautovuokrausta kaupungista Kraljevo, hyvää tarjousta minibussista tai hyötyajoneuvoja, meiltä löydät laajan ajoneuvovalikoiman. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja. Hyödynnä Europcarin erinomaiset pakettiautotarjoukset ympäri vuoden Kraljevo Serbia.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Kraljevo

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Serbia

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kraljevo toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kraljevo toimipisteestä.

Europcar Kraljevo on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kraljevo toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.