Europcar Vans

Pakettiautovuokraamo Desenzano del Garda

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Desenzano del Garda

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan pakettiautovalikoiman yhdestä 1 toimipisteestä kapungissa Desenzano del Garda. Mikäli etsit pakettiautovuokrausta kaupungista Desenzano del Garda, hyvää tarjousta minibussista tai hyötyajoneuvoja, meiltä löydät laajan ajoneuvovalikoiman. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja. Hyödynnä Europcarin erinomaiset pakettiautotarjoukset ympäri vuoden Desenzano del Garda Italy.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Desenzano del Garda

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Italy

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Desenzano del Garda toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Desenzano del Garda toimipisteestä.

Europcar Desenzano del Garda on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Desenzano del Garda toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.