Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on vuokrasopimus?

Vuokrasopimus on vuokralleantajan ja vuokralleottajan välinen sopimus auton vuokraamisesta. Sopimuksessa on mainittu kaikki vuokrausta koskevat tiedot: vuokralleottajan tiedot, vuokraavan toimipisteen tiedot, vuokra-autoa koskevat tiedot, varaustiedot, vuokra-ajankohtaa koskevat tiedot sekä vuokrausehdot.

Molemmat osapuolet allekirjoittavat vuokrasopimuksen ja saavat kukin oman kappaleensa sopimuksesta.

Voiko vuokra-aikaa pidentää?

Kyllä voi - joko heti, kun auto noudetaan vuokralle tai vuokrauksen aikana (edellyttää Europcarin hyväksyntää). Tätä varten on otettava yhteyttä lähimpään Europcar-toimistoon tai käytävä paikan päällä (riippuen auton vuokraavasta maasta).

Vuokra-ajan pidentäminen edellyttää lisämaksua ja sitä, että auto on käytettävissä. Lisämaksut suoritetaan vuokraavan maan valuutassa. Luottokortilla maksettaessa voidaan edellyttää lisävarmennusta.

Muistathan, että vakuutussuoja on voimassa vain kirjallisessa vuokrasopimuksessa mainitun ajan.

Voinko ajaa vuokra-autolla toisessa maassa?

Lue lisää>>

Mitä teen, jos auto varastetaan?

Ensimmäiseksi teet ilmoituksen poliisille. Sen jälkeen ota yhteyttä siihen Europcarin toimipisteeseen, josta auto on noudettu. He antavat lisäohjeita.

Varastetun auton avain ja poliisiraportti on toimitettava lähimpään Europcarin toimipisteeseen.

Pitääkö minun huoltaa autoa vuokra-aikana?

Jokainen vuokra-automme tarkastetaan huolellisesti ennen jokaista vuokrausta. Näin varmistumme, että auton tekninen ja ulkoinen kunto sekä varustelu vastaa Europcarin standardeita.

Tuulilasinpesuneste- ja polttoainesäiliön täyttäminen vuokrauksen aikana kuuluu asiakkaan velvollisuuksiin. Pidemmällä vuokralla asiakkaan tulee myös tarkistaa öljyn määrä sekä rengaspaineet. Asiakas on velvollinen reagoimaan auton varoitusvaloihin ja toimimaan annettujen ohjeiden mukaisesti. Auton ajotietokone ilmoittaa, kun auto pitää viedä huoltoon: huollon tarpeesta on viipymättä ilmoitettava Europcarin asiakaspalveluun/vuokrauspisteeseen (puhelinnumero vuokrasopimuksessa.

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää