europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_joukkuekuva.jpg

Europcar jatkaa yhdistetyn maajoukkueen pääyhteistyökumppanina kohti Pekingiä

Suomen johtava autovuokraamoketju Europcar jatkaa yhdistetyn maajoukkueen pääyhteistyökumppanina. Europcar ja Hiihtoliitto ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyökumppanuudesta, joka vie nuorta ja menestysnälkäistä yhdistetyn maajoukkuetta kohti Pekingin vuoden 2022 olympialaisia.

 
Yhdistetyn joukkueen tie kohti maailman kovinta kärkeä on takavuosien menestyslajissa ollut haastava. Potentiaalisuus, joukkuehenki ja pitkäjänteinen työ on tunnistettu myös yhteistyökumppanien puolelta. Europcarin tie yhdistetyn maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina alkoi kaudella 2006-2007.

 
"Yhteistyössämme yhdistetyn maajoukkueen kanssa nousee esiin pitkäjänteinen ja päämäärätietoinen molempien osapuolten tavoitteiden ja arvojen mukainen toiminta", kiteyttää Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

 
"Vanha kansanviisaus sanoo ”Menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa”, on ollut hienoa kulkea yhdistetyn joukkueen mukana yhteistyökumppanina yli 10 vuotta, johon on sisältynyt niin menestystä kuin haastavampiakin aikoja. Urheilijoiden päämäärätietoinen valmentautuminen, panostus ja halu antaa kaikkensa menestyksen eteen on aina tehnyt minuun vaikutuksen ja arvostankin heidän suurta kurinalaisuutta elämänhallinnassa kilpailukaudella kuin sen ulkopuolella", jatkaa Holopainen.
 

Kahdentoista vuoden kumppanuus on myös nuorella iällä joukkueen keulakuvaksi nousseen Ilkka Herolan uralla merkittävä. Herola nostaakin esille Europcarin kunnioitettavan tuen haastavinakin aikoina.

 
”Europcar on ollut joukkueen lisäksi myös minun henkilökohtainen tukijani vuodesta 2013. Se on tukenut vaikeinakin aikoina, ei vain menestyksen hetkellä, ja se on minusta kunnioitettavaa. Ilman Europcarin tukea, emme harjoittelisi tällä tasolla ja näin ammattimaisesti”, sanoo Herola.

 
Herolan lisäksi Europcar tukee henkilökohtaisilla sopimuksilla Eero Hirvosta sekä nuorten maajoukkueessa harjoittelevaa Wille Karhumaata.


Yhdistetyn maajoukkueen videoterveiset Europcarille voi katsoa tästä.

 

#europcarlovesport 

 

europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_1.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_7.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_5.jpg
europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_13.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_8.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_14.jpg
europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_4.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_11.jpg europcarlovesport_hiihtoliitto_yhdistetty_2.jpg

 

Haetko autonvuokrauskumpania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää