Privilege Loyalty -ohjelma

Palkinnot

Ilmainen viikonloppuvuokraus 3 vuokrauksen jälkeen plus monia muita palkintoja, kuten alennuskupongit ja edut Privilege-matkasi aikana

Säästä aikaa

Ohita jonot tiskillä kaikilla isoilla lentoasemilla maailmanlaajuisesti Priority Service -palvelun avulla

Ilmainen upgrade

Ilmainen autoluokan upgrage kun saavutat Privilege Executive -tason

Privilege

Privilege on Europcarin maailmanlaajuinen ilmainen kanta-asiakasohjelma. Ohjelmalla on 4 tason rakenne: Club, Executive, Elite ja Elite VIP. Asiakkaat etenevät ohjelman kautta vuokrien lukumäärän ja / tai vuokrapäivien lukumäärän mukaan.

Tärkeimpiä etuja ovat Priority Service ajoneuvon noutohetkellä, palkkiot kuten alennuskupongit ja ilmaiset viikonloppuvuokraukset.

Lisätietoja Privilege-tasoista

Privilege club card visual

Privilege Club

Aloitustaso

Privilege Executive

Alkaen 10 vuokrausta tai 40 vuokrauspäivää

Privilege Elite

Alkaen 25 vuokrausta tai 85 vuokrauspäivää

Privilege Elite VIP

Alkaen 40 vuokrausta tai 130 vuokrauspäivää

Tutustu Privilege-partnereiden etuihin

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)