Europcar Pakukeskus

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Tavoitteemme on olla yrityksesi asiakaslähtöinen kumppani, jonka palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Alan kattavin paketti- ja kuorma-autovalikoima tarjoaa ratkaisun yrityksesi kaikkiin kuljetustarpeisiin ja monipuolisen henkilöauto- ja minibussikaluston avulla hoituvat yrityksesi henkilökuljetustarpeet.

Mahdollistamme sijais- ja lisäautotarpeiden keskittämisen yhteen paikkaan sekä tarjoamme kilpailukykyisen vaihtoehdon auton omistamiselle.

Vuokraus tuo joustoa yrityksen vaihteleviin ajoneuvotarpeisiin

Yritysten omien autojen käyttöastetta seuraamalla avautuu mahdollisuuksia kiinteiden kustannusten pienentämiseksi ja säästöjen aikaansaamiseksi. Yrityksen kannattaa omistaa / liisata vain ne ajoneuvot joille voidaan taata ympärivuotinen käyttö. Vuokra-auto on riskittömin ja taloudellisin vaihtoehto, kun autojen käyttötarve vaihtelee vuodenajan tai muun sesongin mukaan.

Vuokra-auto soveltuu erittäin hyvin projekteihin, joiden lopullinen kesto ei ole selvillä. Sovitun minimiajan jälkeen auton voi palauttaa heti tarpeen loputtua, eikä yrityksen tarvitse maksaa "seisovan" auton kustannuksia. Maksat vain auton käytöstä. Vuokra-autokalusto on hyvä vaihtoehto yritystoimintaa aloitettaessa tai laajennettaessa ja autoon varatun pääoman voit käyttää ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Europcarin autoilla hoidat myös ulkomaille suuntautuvat kuljetustarpeet ja halutessasi voit jättää auton kohteeseen. Ulkomaan vuokraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti kohdemaan ja ajoreitin mukaan. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

 

 

LisäPaku

Yrityksen kannattaa omistaa vain ne autot, joille saadaan riittävä käyttöaste. Satunnaiset lisäkalustotarpeet hoituu Europcarin LisäPakun avulla edullisesti ja joustavasti.

Käytettävissäsi on koko Europcarin laaja kuljetuskalusto kaikkialla Suomessa. Varmista liiketoimintasi hyödyntämällä LisäPaku- palveluamme: vuokraa tarpeidesi mukainen auto juuri siksi ajaksi kuin sitä tarvitset.

24/7 -palvelumme pelastaa sinut nopeastikin eteen tulevissa autotarpeissa.

 

Minileasing = Europcar EasyLease

Tarvitsetko tavara-autoa pidemmäksi aikaa?

Europcar vuokraa uudenveroisia autoja vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, alkaen yhdestä kuukaudesta, jopa vuoden vuokra-ajalle. Autotarpeesi ja tilanteesi muuttuessa, auton voi palauttaa takaisin koska tahansa, ilman erillistä vuokrauksen keskeytysmaksua. Auton ei tarvitse näyttää vuokra-autolta vaan voimme brändätä sen yrityksenne ilmeen mukaiseksi.

Minileasing-tuote sopii etenkin yrityksille joiden liiketoiminta

  • on alkuvaiheessa
  • on kausiluonteista / projektityyppistä
  • on voimakkaassa muutoksessa

tai jotka haluavat

  • joustavuutta autokalustoonsa
  • helppoutta
  • rajoittaa kiinteitä kustannuksia

 

Tässä esimerkkejä, kuinka voit hyödyntää EasyLease- tuotetta yrityksen autokulujen alentamiseksi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

SijaisPaku

SijaisPaku auttaa silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa. Varmista kuljetusten ja työpäivän sujuvuus hyödyntämällä SijaisPaku- palveluamme.

Varaukset Europcar Sijaisautopalvelusta

24/7 -palvelumme pelastaa sinut nopeastikin eteen tulevissa autotarpeissa.

 

TuotantoPaku

TuotantoPaku on tien päällä liikkuva työpaikka, joka tarjoaa ratkaisut ammattikäyttöön. Varusteluun kuuluu esimerkiksi: hyllykkö, vanerointi, kuormansidontakoukut, lisävalaistus, invertteri 230V, taakkateline, varoitusvalo ja paikannusjärjestelmä. Voit halutessasi lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja teippaamme auton yrityksesi näköiseksi ilmeen mukaiseksi.

Kysy lisää brändäys-palvelustamme.

Ota yhteyttä ja tehdään tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

 

MuuttoPaku

Europcarilta saat muuttotarpeisiisi sopivan auton. Tilavalla pakettiautolla tai kuorma-autolla viet kerralla enemmän, eikä sinun tarvitse ajaa muuttomatkaa useampaan kertaan.

Jos muutto suuntautuu toiseen kaupunkiin, voit jättää auton määränpäähän, eikä sinun tarvitse ajaa sitä takaisin.

24/7 - tiepalvelumme varmistaa matkasi sujuvuudesta.

 

 

Katso kuinka Kaken Kattofirma alensi omia kiinteitä kustannuksiaan:

 

Nyt saatavana VW Crafter lava-auto

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!

More information